Mercedes-Benz Vito: Mercedes VITO 112CDI

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 112CDI

Een kennis van mij rijd een Mercedes Vito 112CDI van 2003 en heeft een probleem met het starten van zijn bus, het gaat als volgt: als het koud is 'start die wat makkelijk en als het warm is start die best heel moeilijk!


ik denk zelf dat het mogelijk de schakelaar is in het Brandstofsysteem?


Wie weet meer van deze mankement?

Zakaria

Geplaatst door Zakaria (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Zakaria (0), 17 jaar geleden

Weet iemand het??

mart-vervoort (0) PRO, 17 jaar geleden

laat hem effe uitlezen.gloeispiralen vacuum, egrklep. lucht insluiting. retoerleidingen.kortom even uitlezen. kan van alles zyn.

Zakaria (0), 17 jaar geleden

[quote=mart-vervoort]laat hem effe uitlezen.gloeispiralen vacuum, egrklep. lucht insluiting. retoerleidingen.kortom even uitlezen. kan van alles zyn.[/quote]
Ow okej bedankt voor je reactie, dus het kan van alles zijn?!

patrickp70 (0) PRO, 17 jaar geleden

Bouwt geen brandstofdruk op,
o-ringen raildrukregelventiel defect of verstuiver inwendig lek (brandstofdruk loopt terug via retourleiding)

pistachken (0), 17 jaar geleden

heb dit zelfde probleem bij mijn vito opgelost sinds twee dagen gewoon door een nieuwe batterij te plaatsen(ene van 100ah).Blijkbaar was de capaciteit van de batterij niet meer voldoende om genoeg druk in het brandstofsysteem te krijgen via de startmotor waardoor het starten een probleem werd.Hopelijk ben je hiermee gered!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.