Mercedes-Benz Mercedes E-270 Combi automaat: Centrale deurvergrendeling werkt niet!

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.7

Het volgende doet zich voor: de cpv doet het vaker niet dan wel? nieuwe bat. geplaats sleutel laten uitlezen, maar doet het nog steeds niet.
Als je de sleutel vlak bij bestuurders portier houdt wil hij wel eens open en dicht gaan.(infrarood)
Maar de sleutel zou ook moeten werken op een afstand van +/- 5-6 meter afstand. Daar reageerd hij helemaal niet.(radiografisch) wie weet wat het probleem kan zijn.
Auto is bij MB geweest 1dag en kunnen me niet vertellen wat het probleem is.
alvast bedankt. Koen

sxx

Geplaatst door sxx (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

vw cabrio (0) PRO, 16 jaar geleden

hij had wat graag meer informatie gehad over de auto bj 2007? e klasse of? slk of? wat voor type ?hij sorry ben even in de war bj 2003 is dat nu een 210 type of 211 type chassi brgint met w210 of w211 als het een 210 is kunt ge eens kijken onder de achter zetel rechts achter daar staat de pomp cv als die draaid als je op de sleutel drukt of pomp even afkoppelen ligt meshien in veiligheid maar bij e 211 is dat niet zo.

sxx (0), 16 jaar geleden

Het is een w211 van bwj. 2003.

vw cabrio (0) PRO, 16 jaar geleden

hebt ge dat probleem ook met de rezerve sleutel wat ge ook eens kunt doen is de batterij afkoppelen en wagen 10min zonder spanning zetten meschien stuurdoos crash opt werk help dat soms moest het probleem even opgelost zijn moet je wel de stuurdoos vervangen tis het proberen waard

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.