Mercedes-Benz E-Klasse: noodloop

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: E270 cdi

Mijn probleem is,al 4 keer naar de garage geweest.
Veel nieuwe onder delen geplaats o.a sensoren nieuwe ,verstuivers ,kat helemaal schoon gespoeld, maar bij de 140 km sla de noodloop weer toe.Dus dat is het probleem.
Voor 2200,00 euro aan onder delen en nog op die noodloop.
Wie kan mijn een goeie tip geven.
Want ik begin eraan te balen,dat snap je wel he.

Georgio

Geplaatst door Georgio (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

vw cabrio (0) PRO, 16 jaar geleden

hij ik weet niet als ik u kan helpen maar gebedoelt toch 140km niet140kmp en krijgt ge een foutmelding op de combi en gekunt niet hoger in toeren gaan dan 3000 klopt dat en hoe vehelpt ge dat dan ? auto sluiten en dan terug open doen?fout weg weet ge ook nog wat er op de combi komt te staan als hij in noodloop gaat?

Ron10345 (0), 16 jaar geleden

georgio, ik roep maar wat, bij mij hielp het wel. minimaal een half uur de accupool + lostrekken (onder achterbank) en daarna weer aansluiten. hopelijk geeft dit soelaas. het schijnt dat de computer heel veel info/storingen vasthoudt, door de accu los te trekken schijnt hij zich te resetten. succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.