Mercedes-Benz S-Klasse: compressor luchtvering s 320cdi 2002

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 3.2l

Halo,
wij hebben een mercedes 320 cdi, 2OO2 ,
de compressor van de luchtvering draait vrijwel constant tijdens het rijden, bij de garage hebben ze alles getest, geen luchtverlies en geen foutmeldingen op de diagnosecomputer, ik vraag me af waar de overtollige lucht naartoe gaat!, ik hoor soms een getik bijhet rechter achterwiel, het geluid van de constant draaiende luchtpomp is zeer vervelend, kan iemand mij raad geven bij dit probleem? sensoren? debiet compressor?
vriendelijk bedankt
achilles

achilles

Geplaatst door achilles (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

pollythepolster (0), 13 jaar geleden

er zit een relais die de pomp aanstuurt het kan zijn dat die blijft hangen. die heeft de pomp in mijn w211 in iedergeval om zeep geholpen.

deze dien je in iedergeval te vervangen als je de pomp vervangt.

groeten gj

achilles (0), 13 jaar geleden

beste Polly,
bij de garage hebben ze een relais vervangen, ik vraag na of het de relais is van de pomp,
dank voor reaktie

achilles (0), 13 jaar geleden

Ze hebbeninderdaad de relais van de pomp vervangen, ik ga langs om het debiet van de pomp te laten meten!

achilles (0), 13 jaar geleden

vandaag terug naar garage, pompdrukgetest, voledige air matic test, alles foutloos, maar compressor draait bijna constant, ze gokken op een sensor die verkeerd meet, volgende week test tijdens rijden met laptop aan boord, zo kunnen ze zien wanneeer de pomp aanslaat vanwaar dat de sturing komt?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.