Mercedes-Benz Vito: contactslot

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 109cdi

hallo daar ik heb een vito 109 cdi en heb sind een half jaar problemen met mijn contactslot als ik 'sochtends de auto wil starten wil de sleutel niet draaien de ene keer duurt het 3 minuten voordat ik de sleutel kan draaien maar soms ook veel langer hang ook van de buiten temperatuur af als het midden op de dag is en de zon staat op de voorruit dan kan het zo zijn dat hij het per direct doet ook als het kuod is buiten heb ik wel eens met een fohn geprobeert dan is het ook goed maar ik heb wel het idee dat het steeds slechter word wie heeft er enig idee?

alvast bedankt groet jerome

Geplaatst door

huisenkozijn (0)

al 13 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

heeft er iemand geprobeerd in te breken? kijk eens of een portierslot ook beschadigd is?

Spuit wat contactspray in het slot en beweeg het een flink aantal keren in alle standen. ook de sleutel in en uit steken. Maak eerst even de akku los. Je kunt dat het beste doen als het slot toevallig wel werkt.

Als men de zaak geforceerd heeft zal het een nieuw slot kosten denk ik.

vervang u slot nu maar vandaag of morgen staat u er mee dan doet hij helemaal niets meer, en dan is leiden in last, ik snap zo iets nu niet u heeft er al een half jaar last van en blijft maar door sukkelen, tot dat hij er mee ophoud, (Maak zo iets ook dikwijls eens mee)

jan5047 0
badge

13 jaar

is het een 638 type of 639 type

joma124 0
badge

13 jaar

ik heb de zelfe auto en het zelfde probleem heb je al een oplossing gevonden


[quote=huisenkozijn]hallo daar ik heb een vito 109 cdi en heb sind een half jaar problemen met mijn contactslot als ik 'sochtends de auto wil starten wil de sleutel niet draaien de ene keer duurt het 3 minuten voordat ik de sleutel kan draaien maar soms ook veel langer hang ook van de buiten temperatuur af als het midden op de dag is en de zon staat op de voorruit dan kan het zo zijn dat hij het per direct doet ook als het kuod is buiten heb ik wel eens met een fohn geprobeert dan is het ook goed maar ik heb wel het idee dat het steeds slechter word wie heeft er enig idee?

alvast bedankt groet jerome[/quote]

profile sikke 0

12 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.