Mercedes-Benz 220: Cruise control Mercedes C220 CDI Wagon Sport

Bouwjaar: 2001

Hallo allemaal,

Ik heb mercedes classic sport wagon 220 CDI. Nu wil ik graag cruisecontrol inbouwen. Bestaat er de mogelijkheid om alleen de handle te kopen en dat dan automatisch de cruisecontrol werkt? Of moet er echt een compleet systeem van bv VDO of John Gold geïnstalleerd worden? Bij de diesels van VW en Opel is het bekend dat alleen de handle verwisseld moet worden.

kuipe113

Geplaatst door kuipe113 (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 220? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Hans4040 (310) PRO, 19 jaar geleden

Hoi Robert,
dat heb je gisteren ook al gevraagd.
En de reden dat je nog geen antwoordt hebt op je vraag , is waarschijnlijk omdat wij het ook niet weten.
Ik zou zeggen , bel eens een Mercedes dealer.
Die moet jou toch wel antwoordt kunnen geven?

succes,
mvg, Hans.

stermonteur (0) PRO, 19 jaar geleden

De goedkoopste oplossing is om bij de dealer een cruise-handel te kopen en deze zellf te monteren en naderhand door de dealer de cruise-controle in het stuurapparaat te aktiveren/bekendmaken.

axelsh (0), 19 jaar geleden

Robert,

Wil je het ons laten weten als alles gelukt is? Ik vind het namelijk een goede vraag en heb bij de plaatselijk dealer nooit een echt antwoord gekregen.

Succes!

Axel

javasta (0), 13 jaar geleden

HI Lezers
ik heb een 280 se 1981 en wil er een cc inzetten maar dan wel met de originele tempomat pook uit die tijd welke cc communiceert met dat pookje en/of heb ik een adapter er tussen nodig wie weet raad
alvast bedankt javasta

nicwil (0) PRO, 13 jaar geleden

javasta
voor u 280se van '81 zullen de onderdelen duurder zijn dan u auto waard is als ge origeneel onderdelen neemt

nicwil (0) PRO, 13 jaar geleden

kuipe 113 --bij dealer informeren of u wagen met inbouw handel en activeren van de stuurdoos de cruise-controle kan gebruiken is volgens chassi nr te zien of deze in de stuurdoos is bij ingebouwd

javasta (0), 13 jaar geleden

HI Nicwil & anderen
De wagen is all risk verzekerd en getaxeerd op 13500 euro geheel origineel met gordijntjes oud ambassade dus de auto is het wel waard , ik heb gehoord dat een cc er op kan met een adapter stekker tussen de originele cc pook maar ik weet niet waar ik de adapter kan kopen en welke dat dan moet zijn , en met welke cruise control hij dan werkt ,
Het is wel de goedkoopste oplossing , met behoud van het originele interieur , onder de motorkap maakt het mij niet uit wat er zit .
vr vgr javasta

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 220 of stel zelf een nieuwe vraag.