Mercedes-Benz 220: Dashboard,middenconsole openen

Bouwjaar: 2000

In mijn E mercedes steken nog kabels van apperatuur van de vorige eigenaar uit de middenconsole,om ze te verwijderen moet deze geopend maar waar beginnen met openen, zit dit "geklikt"??

danny1

Geplaatst door danny1 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 220? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

plurkje (0) PRO, 19 jaar geleden

Je begint bij de afdekplaat rondom de versnellingspook, deze zit in geklikt. Als je vervolgens de asbak hebt verwijdert zie je de onderste bevestigingen van het midden geheel (radio/klimaat) zitten. En als ik me niet vergis zitten in het middenrooster bovenaan ook twee schroefjes, hiervoor wel het rooster naar benedenklappen (gebruik een lampje)

danny1 (0), 19 jaar geleden

plurkje, bedankt voor je reactie, dit is inderdaad de juiste oplossing voor mijn probleem, de middenplaat zit afgezien van de schroeven boven en beneden ook nog in het midden geklikt en de plaat om de versnellingspook is heel lastig te verwijderen zonder deze te beschadigen, misschien is hier speciaal gereedschap nodig?. nogmaals bedankt voor de reactie!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 220 of stel zelf een nieuwe vraag.