Mercedes-Benz C-Klasse: dakrand lekt

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel

Hallo, Heeft er iemand ervaring met kit om de auto af te dichten? Ik heb een lekkage aan de dakrand. Het is bij het stukje tussen voorruit en de eerste houder van de dakrailing. Het originele rubber zit er nog, maar laat water door. Ik heb al eens gekit, maar ondanks UV bestendigheid is na het warme weer van de afgelopen tijd de kit verkruimeld en lekt het weer. Polymax bleek dus ondanks de mooie woorden van xxxxx. Dat spul blijft ook plakkerig en daar wordt bij mij alleen nog maar mee gelijmd. Ik zoek dus een geschikte afdichtingskit die gewoon netjes hard wordt en als rubber gaat functioneren. Kleur zwart of transparant.

Dani002

Geplaatst door Dani002 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 13 jaar geleden

Sikaflex bied DE oplossing.

Gr. paul

Mercury (0) PRO, 13 jaar geleden

[quote=P. Kelder]Sikaflex bied DE oplossing.

Gr. paul[/quote]
en is nog mooi zwart ook...

gr

Peco Power

Dani002 (0), 13 jaar geleden

Ben de Sikaflex 521UV black aan het bestellen. Dankjulliewel!

P. Kelder (0) PRO, 13 jaar geleden

Dani

Succes

Gr. paul

Dani002 (0), 12 jaar geleden

Verdorie, lekt weer... ging een tijd goed. Maar weer eens openhalen en hopen dat ik nick beschadig.

willy9 (0) PRO, 12 jaar geleden

heeft deze een schuifdak-- voorste aflopen open maken dan

Dani002 (0), 12 jaar geleden

Hoi Willy, nee geen schuifdak.
Heb nog gevoeld (vinger door gaatje waar lamp zonnenklep zit) ik voel tocht met hard rijden. Lijkt alsof de carrosserie in de hoek boven de voorruit niet goed sluit. Zal de lijstjes en rubbers van buitenaf weer eens klosleggen en kijken of er nog kit bij moet. Met gewoon regen weinig loos. Het vocht lijkt binnen te komen door het rijden. Na een stuks snelweg met regen zie ik wel eens druppels vallen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.