Mercedes-Benz C-Klasse: Problemen electriciteit - geen alarm noch centrale vergrendeling

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1998

Sinds enige tijd hebben wij op dit voortuig geen centrale vergrendeling meer noch alarm - bij openen van deuren beginnen vier richtingaanwijzers te pinken - sleutel in contact en pinken stopt - alle zekeringen gecontroleerd, blijkt echter geen gesprongen te zijn. Mogelijk dat hier relais niet meer functioneren. Kan iemand mij zeggen waar ik evtl. plan kan vinden waarop relais vermeld staan, zodat ik deze evtl. kan vervangen - indien iemand hierover meer info kan bezorgen graag.

broeker

Geplaatst door broeker (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 13 jaar geleden

Ik denk dat je het probleem in het alarmsysteem moet zoeken. Is het een origineel systeem of achteraf opgebouwd? Welk merk?

broeker (0), 13 jaar geleden

Origineel systeem - merk mij niet bekend
mvg Wim

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 13 jaar geleden

Hoe weet je dat het een origineel systeem is?

broeker (0), 13 jaar geleden

[quote=Jarno5187]Hoe weet je dat het een origineel systeem is?[/quote]
Hebben auto in Mercedes garage zelf gekocht en hier werd met de jaren
niets aan veranderd. mvg Wim

Rokus (0) PRO, 13 jaar geleden

Sam module zit in kofferbak links waarschijnlijk daar een zekering defect of een relais of de hele module

cor9 (0) PRO, 13 jaar geleden

zend u sleutel (licht letje in sleutel op)reserve sleutel geprobeert -indien niet zendt drukschakelaartje in klapsleutel los

ToniMB (0) PRO, 13 jaar geleden

W203? Dan zekering links in de koffer controleren, waarschijnlijk is de alarmsirene defekt en daardoor de zekering geknapt. Die zekering verzorgt ook de spanning van het radiografische gedeelte van de afstandbediening. Probeer ook maar eens of de cv wel werkt als je van dichtbij op de deurkruk richt met de sleutel. De alarmsirene zit overigens achter het binnenscherm achter het rechtervoorwiel.
En laat even weten wat het geweest is als je wil.

ToniMB (0) PRO, 13 jaar geleden

En? Probleem opgelost inmiddels?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.