Mercedes-Benz 220: damp door men chauffage

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2200

Hallo Onlangs Tijdens Het Rijden Kwam Er Damp Door Men Chauffage Binnen Wat Kan Het Probleem Zijn

bmwangelino

Geplaatst door bmwangelino (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 220? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

HALLO waar rook die walm naar, weezoet misschien. Dan kan het koelvloeistof-lekkage zijn die door de warmte gaat verdampen. Dit lukt maar gedeeltelijk dus er is altijd nog wat van te zien. Rose of een groen schuim is bij de uitgang van de kachel aan de onderzijde te zien. Kijk ook het filter na wat voor de kachel zit. Succes.

erka (0) PRO, 13 jaar geleden

Bij de C-Klasse schijnt idd de kachelkraan (chauffage kraan ) wel eens kapot te gaan, die zit ( als ik het goed heb ) rechts ( bijrijderskant ) tegen het brandschot aan.

bmwangelino (0), 13 jaar geleden

[quote=erka]Bij de C-Klasse schijnt idd de kachelkraan (chauffage kraan ) wel eens kapot te gaan, die zit ( als ik het goed heb ) rechts ( bijrijderskant ) tegen het brandschot aan.[/quote]
is opgelost was koevloeistof lek

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 220 of stel zelf een nieuwe vraag.