Mercedes-Benz E-Klasse: De auto trilt als ik met koud motor rij.

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.00

Geachte,

Sinds een tijdje heb ik een tril probleem in mijn auto, als ik op de snelweg begin op te treken dan voel ik trillen en blijf voelen, de snelheid is 100KM/h, het maakt eigenlijk niet uit hoe hard ik rij.

Maar als ik tijdje heb gereden dan voel ik de trilling niet meer. Ik heb 4 nieuwe banden er onder gezet.

Wat kan hier het probleem zijn.
AUB u hulp, advies.

Alvast bedankt.


Mvg,

Tony

Tonyb001

Geplaatst door Tonyb001 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

franko3231 (0), 13 jaar geleden

hoi tony

Heb je de banden laten balanceren en uitlijnen dat zou een meest voorkomen probleem kunnen zijn succes ermee. mvg franko

spanbandje (0) PRO, 13 jaar geleden

de 4 nieuwe banden zeggen niets, als die te lang op voorraad hebben gestaan zitten er vlakke kanten aan, controleer de productie datum op de zijkant, deze balanceer je er wel uit maar het wiel blijft vlakke plekken hebben, op de balanceer machine is dit te zien als de band ronddraait. je kan proberen even met een zachte band te rijden, dan wordt de band warm en soepel, gelijk daarna tot maximale druk oppompen, en weer balanceren, om de velgen en banden uit te sluiten zou ik een setje banden van een probleemlose auto proberen, zijn deze goed zit het toch in de banden/velgen.
succes Marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.