Mercedes-Benz E 320: Deur elektronika

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 112 949, Motorinhoud (cc): 3200, Vermogen (kw): 165

Bij een W211 van 2003 zijn alle funkties van de bestuurdersportier uitgevallen. Centrale vergrendeling, raambediening, stoelverstelling en spiegelverstelling werken niet meer. Uitgelezen met Stardiagnose, geen communicatie mogelijk met TSG-VL. Spanning op de deurmodule is in orde, CAN bedrading doorgemeten is ook goed. Potentiaal verdelen in de dorpel ziet er ook goed uit, geen corrosie o.i.d. Andere deurmodule gemonteerd geen resultaat. Alle andere modules die op de potentiaal verdeler zijn aangesloten communiceren wél met de ZGW.
Zie ik hier iets over het hoofd???

janmeijer

Geplaatst door janmeijer PRO , lid sinds 6 jaar geleden

3 Reacties

JagerAutomotive.nl PRO, 4 jaar geleden

Heb je de voedingen en massa's ook belast gemeten?

Diagnoseoplocatie.nl PRO, 4 jaar geleden

Je zegt can bedrading doorgemeten, ook gescoped toevallig? En zeker dat alle voedingen blijven (belast).

Mvg diagnoseoplocatie.nl

jarno-ster PRO, 4 jaar geleden

Onder de voorstoel zit ook nog een regelorgaan die stoelverwarming aanstuurt. deze heb ik veel vervangen bij de w203 serie. kijk deze nog even na. sluiting/onderbreking in stoelverwarming kan probleem veroorzaken. (stoelverwarming of stoelverstelling)
ook een storing gehad in de elec. raammotor. sluiting dan kan de CAN ook uitvallen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.