Mercedes-Benz E-Klasse: diversen storingen e300d 95 w210

Bouwjaar: 1995

hallo, k heb een paar dingetjes aan mijn e300d 95 w210.

Net na het starten en uitschakelen krijg ik de melding anzeige defekt en laat een plaatje zien van een radiateur met laag peil.
Ik vermoed dat dit het vlottertje of sensor is van de koelvloeistof, maar kan deze nergens vinden? Op het tankje zit een dichte schroefdop zonder vlotter.

Als ik de verlichting aan zet krijg ik de melding lampe defekt, maar kan niks vinden, alles schijnt te werken.

De volautomatische airco brandt op de knoppen auto rood aan beide kanten, maar blaast geen koude lucht, hoor hem ook niet aanslaan, vermoed dat ie leeg is.

De electrisch bedienbare ramen rechtsvoor en linksachter gaan niet open of dicht, ook niks te horen wanneer schakelaars worden bediend.

Ben benieuwd of iemand mij hiermee kan helpen, alvast bedankt voor de moeite.

mvg
Edwin

Edwin500sl

Geplaatst door Edwin500sl , lid sinds 16 jaar geleden

2 Reacties

cdh PRO, 15 jaar geleden

Hoi... De lampen moet je even controleren,het wattage moet goed zijn. Dus echt even kijken of er niet ergens per ongeluk een 10 watt lampje is gemonteerd. Zit er aan de zijkant van je dashboard ook een zekeringkastje? De airo kun je even controleren door met een klein pinnetje het ventieltje in de leiding in te drukken. Hier moet veel druk op staan. wel even een prop papier ervoor houden om niets in je ogen te krijgen. De ramen moeten misschien worden gereset,is de accu misschien los geweest? De sensor van de koelvloeistof zit volgens mij in de onderkant van het reservoir zoals bij een c-klasse. succes.

mb-man PRO, 15 jaar geleden

sensor zit idd onder in het resevoir
airco , zit de pomp niet vast ?? komt ook wel een svoor bij deze auto's
ramen kan ook een kabel gebroken zijn

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.