Mercedes-Benz E-Klasse: Rammel in voortrein

Bouwjaar: 1999


Hallo allemaal,

Vraagje, sedert enige tijd heb ik een metaal-achtige rammel ergens vooraan/onderaan mijn auto.. De klacht lijkt hetzelfde als wat MB-sterretje hieronder eerder geschreven heeft.. Met de apk zijn er twee stuurkogels onder gezet, het rammelen blijft. Zo nu en dan is het weg. Het openbaart zich het meest bij een slechte weg..

Vraag: wat wordt bedoeld met alternator? Is dit soms de kabel van de snelheidsmeter?

Bedankt voor alle reacties..

Met vriendelijke groet..

Edward

eerder reactie van MB-sterretje..

meestal zijn het de stangetjes van de torsiebaar ofwel de fuseekogel onderste gewricht.
als je zegt dat er geen speling op zit ,dan moet je eens kijken naar de kabel van de alternator deze loopt normaal door een beugeltje en die breken allemaal af ,wat ook rammel veroorzaakt tegen het chassis.

edward2573

Geplaatst door edward2573 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

mr-moh (0) PRO, 18 jaar geleden

Met alternator bedoelt hij de dynamo. Het geluid waarover je het hebt kan uit de stabilisatorstang komen. Hij zit namelijk met rubberen-bussen aan het chasis, zoek het in die richting, kijken naar speling.MVG.

cdh (0) PRO, 18 jaar geleden

Hoi... Je moet echt de stabilisatorstangetjes links en rechts vervangen. Als dat het probleem niet is dan moet je de fuseekogels controleren. Is een veelvoorkomend probleem bij de w210. succes...

mb-man (0) PRO, 18 jaar geleden

idd stabilisator stangen of fusee kogels

edward2573 (0), 18 jaar geleden

Hallo allemaal,

Okee, als ik het goed begrijp moet ik het in de stabilisator-stangetjes zoeken! Deze ga ik eerst maar eens vervangen. Is dit een beetje te doen? Enfin, jullie horen nader.. Alvast bedankt voor alle tips en reacties.
Groeten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.