Mercedes-Benz V-Klasse: draden smelten

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: v280

Hallo,

Ik heb een mercedes v-klasse een v280 benzine en heb een probleem,

De probleem is dat onder de bestuurdersstoel steeds draden smelten onder anderen de brandstof draad en de luchtvering en nog 1 maar weet niet wat het is en zekkeringen klappen steeds dr uit heb de auto meer dan 5 keer laten uitlezen en 1 keer was het de injectie heb ik vervangen andere keer was het de luchtvering heb ik ook vervangen en bij de 3 keer zijden ze dat de airbag stuk was en dat de probleem daarvan is toen heb ik ook de airbag vervangen maar helaas tot nu toe heb ik de zelfde probleem en nu zegt de dealer niet weet wat het is het dat ze de auto 3 dagen nodig hebben om uit te zoeken wat het is maar zoals jullie weten is de uurtarief rond de 80 euro en de prijs kan dus oplopen kan iemand mijn helpen waar ik mischien zelf kan kijken of er daar wat is.

Alvast bedankt.

salah

Geplaatst door salah (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz V-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

nic (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik ken natuurlijk de geschiedenis van je auto niet en wat er tussen jouw en de dealer is afgesproken maar als je je auto bij een dealer brengt voor een probleem je betaald daar geld voor en het probleem is vervolgens niet opgelost wat jouw verhaal dus eigenlijk zecht, is de reparatie niet goed uitgevoerd, dit valt onder garantie. Laat ze eerst een juiste diagnose stellen en er zit altijd garantie op de reparatie en onderdelen. bewaar alle correspondentie en rekeningen en laat alles op papier zetten. loopt alles spaak en ze zijn bovag lid schakel die mensen dan in voor advies.

ster (0), 16 jaar geleden

als er draden gaan smelten dan zit daar een zekering voor die heel blijft.
zijn het nog de originele zekeringen die er in zitten dan kan het goed mogelijk zijn dat er sluiting in heel je zekeringkast zit.maar heb dat eigenlijk pas 1 keer meer meengemaakt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz V-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.