Mercedes-Benz Sprinter: eigendomsbewijs belgische mercedes sprinter 412d

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 412d

Hallo mensen ik heb een tijdje geleden een sprinter gekocht in belgie maar de eigenaar had per ongeluk het eigendomsbewijs mee opgestuurd naar brussel samen met zn kentekenplaten ? Nu is de vraag hoe kom ik terug aan t eigendoms bewijs zodat ikhier in nederland de auto terug op kenteken kan krijgen( is van oorsprong een nederlandse auto die maar 4 jaar in belgie geregistreerd is geweest) Volgens de oud eigenaar moet ik de auto terug in belgie aanbieden voor de keuring met als eis dat de auto volledig apk klaar is en dit is juist het probleem ik wilde de auto op mn gemak gaan opknappen en dit ken wel 2jaar duren maar als ik r niet zeker van ben dat ik er geen eigendomsbewijs bij ken krijgen is het natuurlijk verloren moeite!!!!
Is er een andere oplossing dat ik aan een eigendoms bewijs kan komen van de auto zodat ik niet een hoop kosten hoef te maken voor de belgiese keuring terwijl hij daar toch niet meer op de weg gaat komen maar in nederland weer op kenteken gezet kan worden .

wernervalks

Geplaatst door wernervalks (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Sprinter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

paulmichiel (0) PRO, 16 jaar geleden

Afspraak maken met Daimlerchrysler Nederland voor conformering. Ze bekijken de auto en je krijgt een keuringskaart. Hiermee naar de RDW te keuren gaan. Zorg wel dat je de herkomst van de auto kan aantonen (factuur oid.)

Succes!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Sprinter of stel zelf een nieuwe vraag.