Mercedes-Benz Sprinter: Versnellingsbak?

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 216 CDI

Hoi, Ik ben in het bezit van een Sprinter 216 CDI van 2001. Als ik deze auto een tijdje stationair laat draaien, lijkt het er op dat er iets in de versnellingsbak begint te "rammelen". Het lijkt er op dat er een paar tandwielen op en neer schudden. Weet iemand hier een oplossing voor? Komt dit meer voor?

Alvast bedankt.

tonyromme

Geplaatst door tonyromme (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Sprinter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

chris22 (0) PRO, 16 jaar geleden

ja dat komt vaker voor het kan helemaal geen kwaad wij hebben er ook een paar rijden er die hebben nergens last van dus niks aan doen en gewoon door laten rijden de 4 ton moet de bak makkelijk halen

tonyromme (0) PRO, 16 jaar geleden

Gelukkig! Ik moet er trouwens ook wel bij zeggen, dat het een heel stuk minder is geworden, nu ik er een nieuwe vertuiver in heb zitten. Bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Sprinter of stel zelf een nieuwe vraag.