Mercedes-Benz M-Klasse : Electrisch schema van de buitenspiegels W163

Brandstof: Benzine, Motorcode: 3,2

Goedemiddag,

Ik heb een W163 uit 2000 met de "grote" spiegels, ik heb nu een setje spiegels uit 2002 en wil deze monteren, nu wist ik dat de stekkers niet niet het zelfde zijn, en wil deze om solderen, nu is mij de vraag of iemand weet hoe ik aan een schema komt van de functies van de "nieuwe" spiegels. De "oude" stekker is de vierkante en de "nieuwe" is de brede stekker, hier staan ook nummers op van 1 t/m 7 en 15 en 16 zijjn gebruikt. (zie foto)

Ik hoop dat iemand mij eraan kan helpen.

Groet, Jason

Jay1970

Geplaatst door Jay1970 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz M-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Jay1970 (0), 11 jaar geleden

Helaas heb ik nog geen reacties mogen ontvangen.

Ik hoop nu dat iemand mij kan vertellen welke "pin" (1 t/m 7 of 15/16) de constante 12 volt spanning is.... als ik dat weet kom ik er wel uit.

Misschien is er iemand met het face lift model ML W163 die dat voor mij kan meten, het is echt alleen het kapje eraf binnen bij de spiegel en daar achter zit de stekker.

Met vriendelijk groet,

Jason

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz M-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.