Mercedes-Benz 220: EPS lampje brandt, auto wil niet starten

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2

1 - Regelmatig heb ik probleem met EPC lampje. Al 1 jaar brandt het regelmatig als ik de auto start. Als ik contact uit doe en weer start is het voorbij. Maar vanochtend had ik ook met start probleem. EPC lampje brandde en de motor niet gestart, na aantal keren te proberen is het wel gelukt, en de EPC lamp brandde niet meer...
2 - Mijn auto heeft ook probleem bij 60 km en 100 km. Zo'n rare geluidje.
Wat zal het probleem zijn?

Alvast bedankt

metin77

Geplaatst door metin77 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 220? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

mobiel (0), 17 jaar geleden

Het is normaal als je de auto op contact zet dat je epc lampje brand,echter deze moet uitgaan als je de auto gestart hebt.Mocht hij onder het rijden gaan branden,dan merk je dat ook aan de motor,gaat slecht lopen,Mocht het zo zijn dat hij af en toe toch gaat branden ,dan moet je de boel nakijken.Controleren of er geen lucht in het dieselcirqui zit ,brandstoffilter geen lucht aanzuigt enz.Is dat het niet, kan het zijn dat het aan je pomp ligt.Je kunt de auto ook eerst aan de computer laten uitlezen,alleen daar zijn kosten aan verbonden.Gr,Henk.

mobiel (0), 17 jaar geleden

Trouwens hoeveel km heeft je auto gereden.Deze hele serie heeft nogal last van de brandstofpompen en van roest.Die van jou ook of van niet,gr,Henk.

metin77 (0), 17 jaar geleden

km stand is bijna 280.000. Ik heb al getest door de computer maar er was geen elektronische storing en de mechanische storing kan de computer niet lezen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 220 of stel zelf een nieuwe vraag.