Mercedes-Benz Sprinter: Erg veel rook!

Bouwjaar: 2000

Deze sprinter 412td rookt nogal veel tijdens deellast rijden,vorig jaar is de turbo vervangen? en de koppakking is ook al eens vervangen.Het is trouwens roet geen olie.

p.k.8330

Geplaatst door p.k.8330 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Sprinter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

spoel je uitlaat eens een keer met water van achteren naar voren[onder druk] of ga eens een flink stuk ,blazen,.. hy word dan door de motor schoongeblazen. of er moet iets anders aan de hand zyn

lexgoedhart (0) PRO, 17 jaar geleden

Hallo

Ik heb het zelfde gehad met een 312 sprinter heb veel moeten zoeken uiteindelijk bleek dat de cat volledig verstopt zat,na vernieuwing is hij 10000 km goed gebleven daarna weer het zelde probleem.Ik heb de cat verwijderd en heb geen problemen meer gehad hij trekt veel beter dan daarvoor.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Sprinter of stel zelf een nieuwe vraag.