Mercedes-Benz Sprinter: Slaat slecht aan

Bouwjaar: 2001

Hallo, ben met een sprinter 316 cdi sprintshift bezig, deze wil slecht aanslaan zowel koud als warm, verstuivers zijn alle 5 vernieuwd en ook de ringetjes van de drukregelklep zijn vernieuwd, heb de auto ook uitgelezen maar dit gaf geen foutcodes. Wie heeft nog een idee waar dit te zoeken.

hbr

Geplaatst door hbr (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Sprinter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

zet er eens een grotere accu in

Mark7310 (0) PRO, 18 jaar geleden

Wel eens de opbrengst van de hogedrukpomp laten controleren.

hbr (0) PRO, 18 jaar geleden

Hogedrukpomp vanavond gewisseld met een andere, gaf geen resultaat. De motor gaat wel goed in het rond, zit een nieuwe accu op dus waarom dan een grotere plaatsen. Ook nergens geen lucht zichtbaar in de leidingen. Wie o wie?

De Car-Rage (0) PRO, 18 jaar geleden

Heeft de startmotor niet te veel weerstand, op het gehoor lijkt hij dan hard genoeg rond te gaan, maar net niet hard genoeg om de juiste start druk te halen, heb dit een keer gehad met een Vito CDI, succes.

spanbandje (0) PRO, 18 jaar geleden

Controleer het brandstoffilter even voor de zekerheid, het boutje waar de beugel mee vastzit waar het filter in zit deze loopt wel eens los en door trillen komt er een gaatje in het filter je zoekt je eigen scheel en wij hebben het al div keren gehad

succes marcel.

hbr (0) PRO, 18 jaar geleden

Heb het probleem inmiddels gevonden, de motor had te weinig compressie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Sprinter of stel zelf een nieuwe vraag.