Mercedes-Benz vito 108 cdi: foutcode po 703

Bouwjaar: 2001

Wij hebben nu 2 vito`s staan de 1 heeft geen vermogen, en de ander stopt er af en toe mee en slaat niet aan.
1) geen vermogen, uitlaat niet verstopt, turbo sensor goed slang niet verstopt, inlaat traject algecontroleerd allemaal goed bevonden, is wel uit elkaar geweest om de teer van de kop teverwijderen, remlichtschakelaar getest is goed op de testkast.
2)saat af en toe af en start dan niet, druksensor vervangen, verstuiver 2e cilinder vervangen. ze hebben wel allebei de foutcode po 703, heeft dit ergens mee temaken.

peter8845

Geplaatst door peter8845 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

geert3496 (0) PRO, 19 jaar geleden

p0703 koppelomvormer/remschakelaar storing in circuit

Biker1272 (0) PRO, 19 jaar geleden

Lektest van de injectoren geeft ook vaak duidelijkheid, vooral bij autos die afslaan en niet weer willen starten (aanslaan)
Simpele test om zonder de verstuivers te testen er achter te komen of het een sensor is of de verstuivers lekken is, als de wagen niet wil starten (aanslaan) hem aan te slepen. Als hij vrijwel direct loopt is het een of meerdere verstuivers die dan lekken. Met het gewoon starten is er dan te weinig opbrengst om aan te slaan, als je hem sleept is het toerental hoger en de opbrengst ook.
Suc6 Ab

peter8845 (0) PRO, 19 jaar geleden

Probleem bij geval no 2 gevonden. waarschijnlijk een slechte stekker aansluiting op de verstuiver, ik was verbaasd dat bij zo`n klein dingetje de auto er meeteen mee stopt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.