Mercedes-Benz Vito: Vito 100 td verschikkelijk veel blauwe/witte rook

Bouwjaar: 1998

mijn Vito rookt sinds gister ineens verschrikkelijk, we hebben de verstuivers al gecontroleerd maar die zijn goed. ook blijft het koelwater goed en het olie peil ook (niet dat er nog zoveel mee gereden is) maar als je gas geeft dan dikke pluimen blauw/witte rook en 't ruikt naar onverbrande olie/diesel. we kunnen de kop er wel af trekken maar ja..dat is ook weer zo extreem ineens , dus wie weet wat

Peter G

Geplaatst door Peter G (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 19 jaar geleden

Turbo gaat vaak kapot ik denk dat je eens in die richting moet zoeken.

Hans

arnold690 (0) PRO, 19 jaar geleden

Blauw/wit=koppakking,blauw/zwart=turbo...

Peter G (0), 19 jaar geleden

we hebben de turbo losgemaakt en het schoepenrad ligt los in 't slakkenhuis , dus die is al zeker kapot. zou dan de koppakking ook nog eens verrot zijn? :-( weet niemand ergens een *betaalbare* turbo te liggen ?

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi, gewoon een ruilturbo er op de prijzen zijn allang niet meer zo hoog als voorheen. ( betaalbaar )

gr,

paul,

Hans4040 (330) PRO, 19 jaar geleden

Kwaaak, ik weet niet waar je woont,maar in Friesland zit een Mercedes sloperij: Beiboer in Kootstertille.
Heeft uitsluitend Mercedes spul.

Peter G (0), 19 jaar geleden

ik zit zelf in brabant dus dat is niet echt in de buurt :-) maarre heeft iemand een tip over hoe we die gekke turbo er het beste kunnen demonteren misschien door 't complete uitlaatspruitstuk met turbo ineens eraf te halen? want je kan dus gewoon echt nergens fatsoenlijk bij ..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.