Mercedes-Benz 230: geen trekkracht meer

Bouwjaar: 1985

goeiemiddag,de motor trekt niet meer,te arm mengsel.Het brandstoffilter is vernieuwd,deze was lek.Er is een fram filter gemonteerd,de leidingen zijn door geblazen.Wanneer de motor stationair loopt en je de nippel bij het verdeelstuk bij de motor los draait spuit de benzine eruit,dus volgens ons ligt het daar niet aan,maar voor dat het filter lekte liep hij goed volgens de klant,wie heeft hier een oplossing voor,we horen het wel,alvast bedankt.

garagedoff3460

Geplaatst door garagedoff3460 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 230? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Rene9571 (0), 19 jaar geleden

Hoi, haal die k..framfilter er maar af en monteer een Mann-filter.

gr. Rene

garageburgwal (0) PRO, 19 jaar geleden

Wij monteren altijd fram zonder problemen!!!

Luiehond (0) PRO, 19 jaar geleden

Heb je de inspuitleidingen al gecontroleerd? Bij het minste of geringste lekje loopt zo'n auto al rottig! En wat die filters betreft. Mann, of Framm, het is 1 pot nat! Die auto's zijn in principe onverwoestbaar, en of je dan mann of framm monteert maakt geen bliksem uit...

garagedoff3460 (0) PRO, 19 jaar geleden

het is een bosch k-jetronic systeem wat er op zit,en alle leidingen zijn dicht,deze lekken dus niet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 230 of stel zelf een nieuwe vraag.