Mercedes-Benz 200: gerommel

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Diesel

Kollegas,

Heb een 200 d staan welke nogal rommelt zeg maar bij stationairloop, en met rommelem bedoel ik resonantie van de motor alsof er een motorsteun kapot is, echter deze zijn wel goed, ook het draagrubber van de versnellingsbak is ok wat zou dit meer kunnen zijn? Als je een klein beetje gas bijgeeft is het direkt weg.
Verder is de voorste hardyschijf vernieuwd deze was kapot, het zg bonanza effect wat bij deze auto vrij sterk is is echter totaal niet verminderd, het dempertje op de pomp is ok, achterste hardy ok, zijn er nog meer punten die bijdragen aan dit effect?

Alvast bedankt voor jullie bijdrage..

Harry4233

Geplaatst door Harry4233 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

MB (0) PRO, 17 jaar geleden

Spanroldemper misschien.

jean (0) PRO, 17 jaar geleden

als de motor draait moet je eens de multi v riem in het oog houden(vanaf servopomp tot krukas)en met de hand het gashendel bedienen,zie je deze dan op en neer wapperen dan is er iets fout met riemspansysteem,dit brengt een geluid voort,ik vervang steeds schommel,demper en rol samen indien daar geluiden vanaf komen het bonanza effekt komt volgens mij van lam liggende vingers van de drukgroep

Harry4233 (0) PRO, 17 jaar geleden

multi riem vervang ik ook gelijk met demper en rol is 2 weken geleden kompleet vervangen toevallig:-) en dat het bonanza effect door de drukgroep komt heb ik nog nooit van gehoord deze koppeling is echter perfect maar het zou best kunnen hoor misschien iemand anders daar een mening over? Bedankt voor je reactie

guyke (0) PRO, 17 jaar geleden

vliegwiel laten afdraaien kan al heel veel helpen .
en anders moet je een bonanza kit kopen dit maakt een verbinding van de gaskabel naar de carroserie .
groeten guy

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 200 of stel zelf een nieuwe vraag.