Mercedes-Benz E-Klasse: hoogte regeling achteras station

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 240 2.6

De niveau regeling van de achteras werkt niet meer. ik heb zelf een beetje gekeken en zie zo 123 geen lekkages oid, het vloeistof niveau in het *tankje* is keurig aan de max. Wel is er een klein einddeeltje (+/- 2 cm)van de rechter achterveer afgebroken. Zou dit een mechanisch, hydrolisch of electrisch probleem zijn?

Mvg Jacob.

sir-jacob

Geplaatst door sir-jacob , lid sinds 11 jaar geleden

2 Reacties

dockedmarc1, 11 jaar geleden

wat doet de niveau niet dan? komt hij niet meer omhoog of is hij bv kiehard geworden?

sir-jacob, 11 jaar geleden

Hoi dockedmarc1, als je de achterkant belaadt zakt hij wel in, maar hij komt niet meer omhoog. Ik heb het later nog een paar keer geprobeerd met wat tegels achterin (+/- 150 kg), dan zakt de achterkant aan paar cm, maar wederom komt hij niet omhoog. Ook niet met slechts 50 kg. Ik weet niet hoeveel kg het systeem zou moeten kunnen corrigeren, maar dit zou toch moeten kunnen. Maar hij is niet keihard geworden, hij veert normaal.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.