Mercedes-Benz 190: houd erg in bij warme motor

Bouwjaar: 1989

hallo allemaal,ik heb een mercedes 190 E uit 1989 en ben zelf zo a-technisch als wat.nou heb ik dus die auto overgenomen van een collega.in eerste instantie had ie al problemen met starten en blijven lopen.na veel omwegen heb ik er een nieuwe regelaar voor mijn dynamo in laten zetten .in de hoop dat alles weer goed zou gaan draaien,maar eenmaal goed op temperatuur(80 graden),loopt niet zo stionair meer,oliemeter zakt(bij stilstand) en schokt heel erg.na een paar minuten gaat het wel weer wat beter.bij omdraaien van de sleutel(contact uit) blijft ie nog doorratelen en schokken.wie weet hier raad mee????? bij voorbaat dank. ps de auto heeft een 2-liter motor en heeft geen injectie.

mike7844

Geplaatst door mike7844 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

volgens my is het membraam v/d carburator kapotofde temp sensor even uit laten lezen

ron10268 (0), 18 jaar geleden

ik denk dat matin goed zit maar zou ook de choke klep bekijken of die niet blijft hangen

bas huijbers (0), 18 jaar geleden

ik heb het zelfde probleem,maar bij is het de "regelaar"een zwart kastje op de spinnekop(waar de leidingen van de injectoren op binnekomen)probeer er 2`de hands aan te komen want het is een kwaal nieuw kost hij 325 euro!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.