Mercedes-Benz 190: houd in en trilt behoorlijk.

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 Automaat

Hallo,

mijn Mercedes 190 E uit 1991 heeft 's morgens met de koude start last van een brommend geluid en trilt meer als normaal. Het is een automaat en als je hem in zijn drive zet begint hij behoorlijk te trillen, als je tijdens het rijden het gas loslaat loopt hij niet lekker stationair. Het bak oliepeil is goed, maar als je harder rijd dan 100 is het toerental 3000 i.p.v. 2000 dus het lijkt wel of hij een versnelling overslaat. Laatst liep hij nog maar op 3 cilinders, toen heb ik de verdelerkap en de bougies vervangen hierna liep hij weer goed nu lijkt het ofdat hij inhoud.

Groet Dylan.

Dylan Benz

Geplaatst door Dylan Benz (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Edwin500sl (0), 12 jaar geleden

Ik zou de bak even laten controleren.

Dylan Benz (0), 12 jaar geleden

Ik heb hem weggebracht. lekke koppakking olie door de koelvloeistof, verzwakte motorsteunen en vervuilde en verkeerde bakolie. word gerepareerd ben benieuwd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.