Mercedes-Benz E-Klasse: hulp met een paar problemen

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine

Hoi heb helaas mij mercedes e230 afgelopen week moeten wegdoen heb nu een mercedes c180 e2 uit 1995 maar heb er een paar problemen mee ik heb bij de mercedes totaal geen boekjes bij gekregen. zou iemand die nog overhebben of zo dan hou ik me voor een kleine vergoeding aanbevolen.

maar nu de problemen probleem een : mijn benzine meter gaat helemaal naar boven en blijf daar dan hangen heel af en toe geeft hij wel de stand door en ook gaat af en toe mijn reserve lampje branden knipperen terwijl ik zeker weet dat hij nog half vol is ik had dit probleem graag verholpen.

probleem 2: ik heb in de midden console waar de knoppen van de blazers zitten alleen links licht en als ik dan heel voorzichtig de console aan raak gaat ook links het licht uit en als ik opnieuw weer aan raak gaat het weer aan ik verwacht een los kontackt maar weet niet hoe ik aan de lampjes of kabels aan de achterkant moet komen.
kan iemand me daar meer info overgeven voor het in en uitbouwen van de consolehet liefst met fotto's of zo

ik kan hier ook mijn laaste probleem neer zetten ik heb ook geen verlichting in de asbak als ik de asbak er uithaal en naar links binnen kijk zie ik een open vierkant zitten maar geen lampje men heeft me gezegt dat die waarschijnlijk naar beneden is gevallen maar ook hier weet ik niet hoe ik daar aan moet komen ook hier graag info voor het uit en inbouwen.

verder wenst ik iedereen een prettige dag toe met vriendelijke groet Jos

engelsebulldog

Geplaatst door engelsebulldog , lid sinds 9 jaar geleden

2 Reacties

Hans4040 PRO, 7 jaar geleden

Is het nu een c180 of een e klasse..?
c180 e2 kan niet...

engelsebulldog, 7 jaar geleden

Hoi Hans 4040

heb je een mailtje gestuurd en heb dus toch een c180 e2

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.