Mercedes-Benz Vito: indicatie voorgloeien blijft branden

Bouwjaar: 1997

Bij het contact maken brandt mijn indicatie voorgloeien, deze gaat niet uit. De motor,start desondanks,goed. Maar het lampje blijft branden. Vervolgens smoort de motor (110D) en slaat uiteindelijk af.
Even wat aandachtpunten. De afgelopen periode is er, ondanks de grote koude, geen enkele aanwijzing geweest. De motor startte bijvoorbeeld goed.En reed voortreffelijk. Mogelijk is het vrij lang contact maken, alle controle-lampje aan, een indicatie voor de probleemoplossing.
Verder heb ik onlangs problemen gehad met mijn remmen. Mogelijk hier en daar een vacuum probleem. Wat het probleem kan veroorzaken. Ik weet het niet meer. Alvorens ik de auto naar de MB-dealer laat slepen. Verzoek ik jullie even mee te denken.

innovator

Geplaatst door innovator (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

paulmichiel (0) PRO, 19 jaar geleden

Als het lampje van de gloeiinstallatie blijft branden is er 1 of meerdere gloeibougies stuk.

stermonteur (0) PRO, 19 jaar geleden

Bij dit voertuig is er iets aan de hand met de brandstofafsluiter die op de brandstofpomp gemonteerd is dit lampje heeft twee functies,voorgloeien en storingslamp brandstofafsluiter(ASF).Als de motor aanslaat en direct weer afslaat zit het probleem in het ASF.Advies is om de dealer eerst een diagnose te laten stellen(wagen uit laten lezen).

innovator (0), 19 jaar geleden

Hoi Stermonteur. Je diagnose is waarschijnlijk juist. Klasse. Komt dat vaak voor zo'n storing? En zo ja, wat is dan de oorzaak. Voorlopig, staat de auto bij mij voor de deur. Hetgeen betekent dat ik een hele lange sleep-rit naar de MB-dealer moet maken.Stel dat ik e.e.a. ter plaatse laat repareren.Kan ik er dan mee rijden alvorens de klep is ingelezen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.