Mercedes-Benz Vito: kachelaanjager (ventilator) werkt niet meer

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 110d

Enige tijd geleden merkte ik dat mijn ventilator (koude en warme lucht) op hoger stand 3 en 4 nogal veel lawaai maakte, toen ik dit zei in de garage, merkte men op dat het een heel karwei is om daar naar te kijken, nu 2 weken geleden heeft de ventilator het begeven, na uitlezen werkt alles nog goed, enkel de ventilator draait niet meer.
We hebben al aan 2 garagisten gevraagd om een andere te plaatsen, zei zeggen dat het een heel werk is om eraan te beginnen, dat omdat het een vito is van bwjr '97 gans het dashbord eraf moet :(
Is dat zo en hoelang is dat dan werk?
Grtjs Peter

gizmoken

Geplaatst door gizmoken (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

willy9 (0) PRO, 12 jaar geleden

een uurtje en de ventilator is vervangen - dashbord moet er voor niets af -hooguit een schroef of 6 en klaar. optie- deze garages best hard voorbij rijden.gr

gizmoken (0), 12 jaar geleden

Bedankt voor het positieve bericht, nu op zoek naar iemand die hem maakt :)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.