Mercedes-Benz Vito: Vito 115 CDI slaat af.

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 115 cdi

De auto start normaal, als je gas geeft gaat de motor normaal toeren maken maar als je het gas loslaat gaat hij heel onregelmatig lopen met de kans dat de motor afslaat of zichzelf weer goed hersteld. Als de motor is afgeslagen krijg je ‘m moeilijk aan de gang en klinkt het of hij geen compressie heeft. Bij koude motor is het probleem erger dan op bedrijfstemperatuur. Verder rijdt de auto probleemloos.
Er zitten geen storingen in, de verstuivers zijn gecontroleerd (lektest) en de EGR klep is vervangen.

bram1412

Geplaatst door bram1412 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

paulmichiel (0) PRO, 12 jaar geleden

Ververs eerst de olie en helpt dit niet vervang de klepstoters. Deze blijven dan open staan.

Meestal helpt verversen / spoelen afdoende. Niet te dikke olie gebruikt ?
Groet Paul

bram1412 (0), 12 jaar geleden

Motor gespoeld met forte maar geen resultaat. Auto nogmaals laten uitlezen (Bosch KTS) nu wel wat fouten. De fouten zijn te wissen maar komen terug als de storing zich weer voordoet. P2201 Can-databus onderbreking/geen signaal, P2243 Can-bericht van ZWG time-out, P2244 Can bericht combi-instrument time out, P2013 Omgevingslucht temperatuursensor spanning te hoog. Iemand een idee????

autostad2 (0) PRO, 6 jaar geleden

is dat opgelost

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.