Mercedes-Benz C220: Kachelradiateur vervangen C220D 93. hulp gevraagt!

Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2

Hallo,

Ik wil de kachelradiateur van de Mercedes C220D uit 93 vervangen, deze is lek...


Maar wie heeft er tips of mss een handleiding hoe ik het beste te werk kan gaan, ik weet eigenlijk ook niet precies waar de radiateur ergens zit, volgens mij aan de passagiers kant onder het dashboard.


Alvast bedankt!


Gr Willem

W11880

Geplaatst door W11880 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

nic (0) PRO, 16 jaar geleden

handleiding is er niet maar dat heb ik al eens een paar keer gedaan. Dit is een klus voor een eerste monteur het hele dashboard moet er uit en geloof me daar ben je een poosje zoet mee. de kachelunit zit in het kachel huis wat in verschillende delen met klemmen en schroeven aan elkaar zit bovendien als je airco hebt moet deze ook nog worden geleegd en gevuld want de airco verdamper zit ook in kachel huis.

W11880 (0), 16 jaar geleden

Bedankt voor je reactie, de auto heeft geen airco.

Maar is het zo moeilijk dan, lijkt me toch een kwestie alles demonteren en weer monteren?


Ik kan best redelijk sleutelen, en heb ook enige ervaring, maar met dashboarden heb ik niet zo veel ervaring mee.

nic (0) PRO, 16 jaar geleden

tja ik kan niet inschatten hoe handig je bent maar als je er alle tijd voor neemt en iemand achter de hand hebt kun je er aan beginnen en zien waar het schip strand

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.