Mercedes-Benz Cls-Klasse: keyless go

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: cls 55 AMG

wij hebben een probleem met de keyless go, het werkt namelijk niet meer bij de voor portieren nog wel bij de achter portieren. heeft iemand enig idee waardoor dit veroorzaakt is. we hebben alle zekeringen al na gekeken dus daar ligt het niet aan. ook opent hij soms it zich zelf de ramen of deuren. als je hem bijvoorbeeld de achterportier open doet dan wil soms nog wel de hele rechter voor portier van al zijn sloten afgaan. heeft iemand ook zo n soort problem. ook opent hij soms uit zich zelf alle ramen als je hem vergrendelt bij de koffer deksel. aqlvast bedankt Met Vriendelijke groet Take.

foto

Take16

Geplaatst door Take16 , lid sinds 13 jaar geleden

3 Reacties

willy9 PRO, 13 jaar geleden

best laten uitlezen met mb star daar de uinversele garage niet het program bezitten om dieper in de foutcodes in te gaan

Take16, 13 jaar geleden

!

Take16, 12 jaar geleden

De sensor was kapot in de handgreep van de keyless-go het is vervangen bij de MB dealer. Nou werkt alles weer naar behoren.

MVG

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Cls-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.