Mercedes-Benz Cls-Klasse: massage werkt niet

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 55 AMG

De massage werkt niet van de stoelen, de zekeringen zijn nog allemaal in orde dus dat is het niet. ook pompt hij de zijkanten niet op van de rijdynamische stoel. hij geeft wel gewoon het lampje van pulse dus hij heeft wel gewoon stroom. zou het soms een pompje kunnen wezen wat de lucht normaal in de kamers blaast, en dat dat kapot is. en als dat het is weet iemand dan waar ik dat zou kunnen vinden in de auto.

alvast bedankt,

Met vriendelijke groet,

Take

Take16

Geplaatst door Take16 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Cls-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

willy9 (0) PRO, 14 jaar geleden

u kunt best de wagen volledig laten uitlezen EN ZIJN ALLE 3 UW STORINGEN KENBAAR GEMAAKT die u al hebt laten weten

resetten + keyless go

Take16 (0), 14 jaar geleden

Komt bij dat uitlezen dan ook echt alles naar buiten, van de poblemen. aangezien de MB dealer nogal erg duur is. of komt bij dat uitlezen aaleen maar tevoorschijn wat er als is of komt ook echt de oplossing?

Met vriendelijke groet,

Take

willy9 (0) PRO, 14 jaar geleden

de electische fouten wel de defekte stuurdozen het een voorname hulp die de zoekrichting aan geeft in welke deel sturing -inpulse -sensoren enz moet gezocht worden en gemeten repareren doet de star niet dat is de technieker wel programeren en fouten blokkage wissen (zonder star is aan deze wagens niet te repareren hopeloos)

het zou even goed zijn met opvragen fouten en wissen dat er al veel opgelost is -daar onderlinge uitwisselingen gegeven stuurdozen vast lopen en alleen met wissen al verholpen kan zijn

Take16 (0), 14 jaar geleden

weet Iemand waar het lucht compressortje zit , wat de lucht de kamers in blaast ?

Take16 (0), 14 jaar geleden

weet iemand waar dit pompje zit, of nog een ander idee waardoor het niet werkt.

Siem Bijman (140) PRO, 14 jaar geleden

Ben je nou al eens bij een dealer langs geweest om uit te lezen zoals Willy9 je adviseert?. Kosten kun je van te voren vragen, dus dan geen verrassingen achteraf. Anders ben je echt zinloos bezig met zoeken naar een probleem zonder aanwijzing wat de oorzaak zou KUNNEN zijn.

gilbert3744 (0), 14 jaar geleden

als je met zo een wagen kan rijden zullen de kosten van het uitlezen bij de dealer er ook wel af kunnen zeker?? Gewoon laten uitlezen en dan verder kijken, nu zijn we aan het gissen naar dingen die MOGELIJK de oorzaak kunnen zijn.

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Kijk Take, ik zie dat je de auto in januari op naam hebt gesteld (in elk geval is ie 13-01 voor het laatst te naam gesteld.)
Ik neem aan dat op een auto van zo'n 60 000 euro, je wel garantie hebt.
De topics die ik zie zijn vragen over parkeersensoren (beschadigt), service intervals die niet zijn gereset, deurvergrendelingen die niet goed werken etc etc.
Dat soort dingen hoort te werken, en als jij deze auto zonder garantie gekocht hebt, dan moet je hier niet lopen te zoeken en vragen, maar gewoon met zo'n klasse bak naar de dealer gaan, die lezen hem uit, zien of ie werkelijk geserviced is, en kunnen je precies vertellen waar het massage motortje zit, hoe je de keyless go reset etc etc. ze kunnen het zelfs feillooos repareren, alleeen kost dat een paar centen. Maar dat kost ie ook aan verzekering, motorrijtuigenbelasting en brandstof, dus een maandje fietsen en je hebt het meeste wel weer klaar. Of je gaat met de rekening langs die autohandelaar in de haarlemmermeer en zegt van: betalen of we zien mekaar in de rechtbank.

gr

Peco Power

Take16 (0), 14 jaar geleden

Heb auto laten uitlezen en was inderdaad lucht compressortje. Die is nu vervangen bij de Mercedes-Benz dealer. Kosten vielen mee.

MVG.

Take

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Cls-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.