Mercedes-Benz Cls-Klasse: service indicator uitschakelen

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 55 AMG

ik krijg de service indicator dus de herinering aan de beurten niet uitgeschakeld, ook niet met behulp van de boekjes. ik had wel al gelezen dat het met de reset knop moest naast de km teller, en heb echt alle mogelijke dingen geprobeerd, maar is helaas niet gelukt. heeft iemand een idee hoe ik deze herinering aan de overschreiding kan uitschakelen. alvast bedankt. Met Vriendelijke groet, Take

Take16

Geplaatst door Take16 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Cls-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

willy9 (0) PRO, 14 jaar geleden

rijd even langs dealer dan is 't zo geregeld en hebt u het ook gezien om zoeven uit te leggen is vrij omslachtig vermits er 2 of 3 verschillende manieren zijn volgens het jaartal meen ik . bij ons maken ze er geen problemen over voor even te doen

Take16 (0), 14 jaar geleden

alvast bedankt, we rijden morgen wel even langs de MB dealer.

Take16 (0), 14 jaar geleden

Ik heb de oplossing voor het uitschakelen van de service indicator.

Drie maal op de reset knop drukken naast de kilometer teller als de sleutel in stand 1 staat. dus alleen contact aan. dan krijg je 12 V. dan moet je met je bovenste pijltjes toetsen op je stuur doorgaan tot service menu. daar kan je dan met je plus en je min uit vier menu`s kiezen, je moet de laatste hebben en dan kan je kiezen van uitzetten van de service indicator of enkel de beurt uit zetten en zo kan je hem ook weer aan zetten voor herinering voor de volgende keer. je kan iets activeren door door met de menu open knop in te drukken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Cls-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.