Mercedes-Benz 230: kilometerteller vervangen mercedes

Bouwjaar: 1989

Halo
Heeft er iemand een idee of tip hoe ik het gemakkelijkste mijn kilometer teller vervang van mijn mercedes 230 ce.om dat de dag teller kapot is
alvast bedankt

mercedes henk

Geplaatst door mercedes henk (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 230? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

dockedmarc1 (0), 13 jaar geleden

je kan je tellerklok via de onderkant van je dashboard met je hand er naar voren uitduwen, hij zit niet geschroefd ofzo.
daarna is het een koud kunstje.
je teller kabel kan wel geschroefd zitten of in een borg geklikt.

mercedes henk (0), 13 jaar geleden

oke we gaan het proberen en bedankt voor je tip
gr henk

Sloopkogel (0) PRO, 13 jaar geleden

dagteller kan je vaak erg makkelijk maken bij zo'n ding.
even de klok uit elkaar halen, meestal is het veertje van de nulstelling gebroken of het asje met de 4 tandwieltjes losgeschoten.
Even fixen en hij doet het weer.
Klokkenwinkel kun je er ook uittrekken met een haaknaald, deze langszij ertussen steken, iets draaien en trekken, dan hoef je je interieur niet half te slopen.
Mocht er een oliedrukslangetje aan zitten en je maakt het los, de auto niet meer starten tot ie weer vast zit anders blaas je olie in je eigen gezicht.

Succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 230 of stel zelf een nieuwe vraag.