Mercedes-Benz 380 sec: Kleppen stellen 380 sec

Bouwjaar: 1983, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.8l v8

Wilde graag weten hoe de kleppen gesteld worden. Is dit met vulplaatjes of kan dit met voelermaten. Of nog erger kan dit helemaal niet?????????

magnaat

Geplaatst door magnaat (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 16 jaar geleden

in principe hoef je de kleppen niet te stellen.als de klepzittingen zyn ingeslagen{ b.v by op gas ryden} dan kan je ze stellen met behulp van die plaatjes.

magnaat (0), 16 jaar geleden

Je hoort de klepjes tikkeren, de motor loopt niet muisstil zoals ik verwacht had. Maar dat is dus wel normaal?...

mart-vervoort (0) PRO, 16 jaar geleden

is normaal by de m110 motor.martin

axelsh (0), 16 jaar geleden

Goedemorgen,

Ik ben bang dat we het hier niet over een M110 motor hebben. Een 380SEC heeft een M116 motor en kleppen stellen is er niet bij. Het betreft hier een motor met hydraulische klepstoters. Allicht dat je een probleem met één van de hydraulische klepstoters hebt?

Succes,

Axel

magnaat (0), 16 jaar geleden

Alle bougies er uit gedraaid om te kijken welke van de 8 een slechte verbranding heeft. Nu zat er op 1 allemaal kalkaanslag leek het wel. Zou dit een slecht werkende bougie kunnen zijn of inderdaad wat met de kleppen tye maken kunnen hebben.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.