Mercedes-Benz 380 sec: Uitlaatgassen in auto

Bouwjaar: 1983, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.8l v8

Als ik de ramen open van mijn 380 sec treeken alle uitlaatgassen naar binnen.... De uitlaat is verder dicht. Dit lijkt me toch niet origineel. Het is zo slim dat de ramen eigenlijk helemaal niet open kunnen als je tenminste niet met hoofdpijn de auto uit wilt stappen........ HELP<

magnaat

Geplaatst door magnaat (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 16 jaar geleden

spruitstukpakkingen controleren op lekkage.

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

kofferbak rubbers controleren en zonodig repareren of vervangen

magnaat (0), 16 jaar geleden

Ik zal morgen beide doen. De kofferbakrubbers kunnen inderdaad wel eens in wat mindere staat verkeren..
Dan kan ik dus zeggen, doordat er een onderdruk ontstaat in de auto, als de ramen open staan, zuigen de uitlaatgassen naar binnen... Zou heel logisch zijn

Hans4037 (0) PRO, 16 jaar geleden

Langs de afdichting van de achterlichten kan het ook in het interieur komen. Gaten in de kofferbodem van een verwijderde trekhaaK o.i.d.

Hans

Hans4040 (300) PRO, 16 jaar geleden

Ik denk dat er nog gaten in de kofferbak zitten van een oude gastank.
(3.8 liter V8)

magnaat (0), 16 jaar geleden

Hij heeft nooit op gas gelopen, heb echter direct even gekeken en het rubber zat er inderdaad niet goed in en zoals ik het bekijk komt er langs de achterlichten ook wel iets naar binnen. Zal hier morgen mee aan. Lijkt toch wel dat het hier weg komt. Zou mooi zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.