Mercedes-Benz C-Klasse: Kleppen van kachel naar beneden openen niet

Bouwjaar: 2002

Hallo.
Heb een sportcoupe W203 2002.
De kleppen van de ventilatiekanalen naar de voetenruimte gaan niet open. Bij het starten van de verwarming gaan ze 1 keer open en dan sluiten ze weer. Ze reageren dan niet meer op de keuzeschakelaar.

Klinkt deze storing iemand bekend?

corversa

Geplaatst door corversa (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

izzi (0) PRO, 18 jaar geleden

stangetjes afgebroken van stelmotor voetenruimte,waardoor de stelmotoren blijven ronddraaien en geen eindpositie hebben.
hiervoor moet de middenconsole uitgebouwd worden .

maybach (0) PRO, 18 jaar geleden

yeb je moet ook een klappend geluid horen als je de auto start gaat na een paar keer over

corversa (0), 18 jaar geleden

Als ik de verwarming op AUTO zet wisselt de verwarming met korte tussenpozen van de bovenste ventilatiekanalen naar de onderste ventilatiekanalen. Ik neem aan dat dit zo hoort. Alleen handmatig kan ik niet kiezen voor de benedenste ventilatiekanalen.
De kleppen blijven dan gesloten. Ga ervan uit dat de stangetjes niet gebroken zijn omdat in het begin van de opwarming de onderste kleppen wel degelijk van stand veranderen.

izzi (0) PRO, 18 jaar geleden

de klep blijft ronddraaien in het begin ,maar dan schakeld de elektronica dat stelmotortje uit omdat deze geen eindposities meer heeft ,zodat u deze niet meer kan bedienen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.