Mercedes-Benz C-Klasse: trilling

Bouwjaar: 2001

Bij ± 50 km per uur rijden, hobbelt de auto. Is uitgebalanceerd en uitgelijnd en andere banden, maar geen resultaat. Is iemand bekend met dit probleem en wat kan er aan gedaan worden. Zou het aan de velgen kunnen liggen (b.v. 1 krom of zo?)

mvbenthem

Geplaatst door mvbenthem (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

hardyschyf entussenlager plus rubber controleren

mvbenthem (0), 18 jaar geleden

dit is volgens de mercedes garage in orde

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

de velgen zullen toch wel gecontroleerd zyn toen de banden erop kwamen op hoogteslag? of zyn er 2ehands banden gemonteert? ik bedoel: je kunt toch zien of een velg krom is. in ieder geval meten. was de klacht ook al aanwezig voor je andere banden erop kwamen?

mvbenthem (0), 18 jaar geleden

er zijn juist andere banden op gegaan,voor dan alleen,om dat men dacht dat het daar aan lag.Toen wij er een proefrit mee maakte lagen er andere velgen op en toen hebben wij niets gevoeld,maar die vonden wij niet mooi en hebben ze andere velgen van een andere mercedes er op gelegd want die vonden wij mooier.de velg rechts voor is zelfs helemaal nieuw want bij een velg was een stuk uit,dus hebben we 3velgen overgelegd plus 1 nieuwe er bij gekocht.

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

dus het zit in de velgen. weet nu byna zeker dat van de andere drie velgen er een krom is.

mvbenthem (0), 18 jaar geleden

Ik denk het haast ook enjij denkt ook in die richting.Ik vanochtend contact gehad met de dealer en ze leggen er 16 januari andere velgen op om te proberen dus ik ben benieuwd.Ik zal jullie op de hoogte houden of dit geholpen heeft alvast bedankt.

mvbenthem (0), 18 jaar geleden

Ik heb er nog eens over nagedacht,en kan mij iemand vertellen waarom de auto dan niet hobbelt bij 100km per uur

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.