Mercedes-Benz C-Klasse: noodloop

Bouwjaar: 1993

Hallo Ik heb een MB cklasse 250 diesel automaat Bij tijd en wijlen trekt hij voor geen meter en schakeld de automaat ook niet terug mijn vermoeden is dat hij in een noodloop gaat maar ik zie geen lampje aan gaan in het dashboard dit duid erop dat de luchtmassa meter kapot kan zijn heeft iemand enig idee wat een LMM kost voor dit type? en heeft iemand ervaring met dit probleem ?

bvb dank

Wim12203

Geplaatst door Wim12203 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

meten is weten

peugeot8938 (0), 18 jaar geleden

Helaas hebben wij met onze c 250 d ook ervaring met dit probleem. Met ons is ook een kennis met een c 250 td uit ik meen 1997. De luchtmassameter is niet kapot. Alle electronica (in die van 1993 niet zoveel) is uitgelezen. Het probleem is nog steeds niet gevonden. Aan de 250 td is ondertussen zo'n 4000 euro verspijkerd. Het probleem is er nog. Het lijkt net of er constant een aanhanger met 2 ton zand achter hangt.
En de automaat (de mechanische uit 1993 en de electronische uit 1997) schakelen inderdaad beide niet terug. Laatst kwam ik op een top van 155 km/h en tegen het viaduct moet ik hem op de kick-down trappen om m'n snelheidsmeter niet terug te laten vallen. Al met al een zeer merkwaardig probleem. Wie weet er een oplossing?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.