Mercedes-Benz 190: km-teller weigerd!

Bouwjaar: 1988, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3 8v aut

Ik heb een vervelend probleem,

mijn snelheids meter doet het wel,
maar mijn km-teller niet,
dit is 1 kabel neem ik aan...?
Moet ik dan denken aan een nieuw dashboardje?

mercedes190

Geplaatst door mercedes190 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

cat.qatar (0), 15 jaar geleden

kun je doen, maar als je het origineel wilt houden kun je ook contact opnemen met CASU, in utrecht meen ik, die kunnen hem vast repareren.
www.casuutrecht.nl (heb het even opgezocht), ben er zelf geweest met de volvo 240, zelfde probleem, ik kon er toen op wachten, duurde een klein uurtje...

ToniMB (0) PRO, 15 jaar geleden

Je kunt ook het kombiinstrument eens uitbouwen en openmaken, ik geloof dat de asjes van de kmteller er nog wel eens uit wilden lopen bij deze auto's.

Edwin500sl (0), 15 jaar geleden

Klokken uitbouwen en even gaan rijden met losse km kabel, let op of de kabel gaat draaien, zo niet aansluiting op de bak controleren of gebroken kabel.

Hans4040 (330) PRO, 15 jaar geleden

[quote=Edwin500sl]Klokken uitbouwen en even gaan rijden met losse km kabel, let op of de kabel gaat draaien, zo niet aansluiting op de bak controleren of gebroken kabel.[/quote]
Effe niet opgelet?
snelheidsmeter doet het wel......

cat.qatar (0), 15 jaar geleden

ikke wel he? je mechanisme is stuk, even laten repareren, je kunt er waarschijnlijk op wachten, is nie duur, en alles blijft origineel.........

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.