Mercedes-Benz 412: knipperlichten

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel

waar kan ik het relais vinden van de knipperlichten van een camionette mercedes type 412D?er werk geen enkele richtingsaanwijzer meer,en ook de 4knirpperlichten doen het niet meer.zitten er nog meer zekeringen ergens dan onder de stuurkolom?mijn dank.

dobbelaere alex

Geplaatst door dobbelaere alex (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Sprinter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

eddyarc (0), 12 jaar geleden

de relais zit achteraan de zekingkast dacht ik als ik het goed voor heb zit de zekeringkast ook rechtstreeks ingeplugd aan de hendel voor de pinkers en de ruitenwisser .
Of is dit bij uw model niet zo?

dobbelaere alex (0), 12 jaar geleden

ja inderdaad,alles daarop ingeplugd.ik dacht eerst dat ze onder de bestuurderszetel zaten links.daar bevinden zich ook 3 relais en drie zware zekeringen.doch dit zal er blijkbaar nieks mee te maken hebben.alvast van harte bedankt.probleemopgelost

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Sprinter of stel zelf een nieuwe vraag.