Mercedes-Benz 190: Koplamp hoogte regeling en stationair

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0l

Goedemiddag,

Onlangs heb ik in mijn 190 diesel een andere motor geplaatst. Het is een motor van '87 en de auto is van midden '89. Eerst liep ik al tegen het gloeiprobleem aan. Mijn systeem had een temperatuursensor bij de waterpomp en de motor niet meer. Dit heb ik opgelost door de gloeierij aan te passen met een ouder gloeirelais. De motor komt na de start ook netjes in de snelloop. Wanneer de motor op temperatuur is gaat de motor in de normale loop, maar bij mij gaat dan de hele auto meetrillen. Zo op het gehoor klinkt de motor dan prima. Ook het toerental al wat omhoog gebracht, dit hielp maar een beetje. Kan dit met vacuum uit te staan hebben? Mijn hoogteregeling van de koplampen doet het ook niet meer. Heb al veel slangen, koppelstukjes en terugslagkleppen vervangen... niets mocht baten.

Kunnen jullie me helpen?

w76

Geplaatst door w76 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hathie (0) PRO, 17 jaar geleden

Zijn het niet gewoon de M-steunen???

w76 (0), 17 jaar geleden

Daar had ik nog niet echt bij stil gestaan, zal er van het weekend even naar kijken. Geef dan wel even bericht daarna.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.