Mercedes-Benz 190: koplampsproeier

Bouwjaar: 1987, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3

Hallo beste mensen,

Mijn MB is voorzien van koplampsproeiers. Ik heb de auto begin april 2007 gekocht en ze hebben bij mij nog nooit gewerkt. De auto moet in november 2007 gekeurd worden en ik ben bang dat ze hem daarop afkeuren.

Het motortje van de pomp werkt niet en dus komt er geen water uit bij de koplampen. Nu wilde ik laatst een andere motor kopen maar ontdekte dat de wissers voor de koplampen ook niet bewegen als ik de handel bedien. Motor en sproeiers voor de voorruit doen het wel goed. Wie kan mij adviseren? Alvast dank.

Mvgr

Werner

VW Golf VII

Geplaatst door VW Golf VII (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Harry4233 (0) PRO, 16 jaar geleden

die dingen doen het alleen als je lampen aanstaan volgens mij

Willem12089 (0) PRO, 16 jaar geleden

Hoeft niet te werken bij de APK, de koplamp wissers en sproeiers.

als ze op de voorruit maar werken.

koplampwissers en sproeiers werken allen bij ingeschakelde verlichting.

Willem

VW Golf VII (0), 16 jaar geleden

Beste Harry en Willem, ik ben erg blij met jullie reactie. Heel erg bedankt en ik ga dat morgen gelijk uitproberen. Mijn Mercedes 190 begint al aardig weer een echte Mercedes te worden.

Mvgr

Werner

VW Golf VII (0), 16 jaar geleden

Hallo mannen, wat ben ik blij dat ik problemcar geraadpleegd heb. Mijn koplampsproeiers en wissers werken prima. Ik wist niet dat die dingen alleen werken als je de verlichting aan hebt staan. Nogmaals heel erg dank voor jullie hulp. Weer geen onnodig geld uitgegeven!

Mvgr

Werner

Harry4233 (0) PRO, 16 jaar geleden

geen dank kleine moeite kerel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.