Mercedes-Benz C-Klasse: Laatste cijfer van dig. klok valt deels uit

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220 CDI

Langzaam aan vallen in het laatste cijfer van de digitale klok een paar streepjes weg. Heel soms komen ze weer even te voorschijn, liefst tijdens een lange rit. Zou dit aan de kristallen kunnen liggen, of aan een stekkerverbinding? Als ik aan de stekker aan de andere kant van de tellerpartij rommel, zie je ook de daar aangegeven buitentemperatuur gedeeltelijk wegvallen. Maar aan de rechterkant zit het contactslot in de weg, en kan ik daar de stekker niet vinden. Het dashboard zelf verwijderen is nogal lastig; de plaat onder de stuurkolom was wel makkelijk?

Pivavar

Geplaatst door Pivavar (45) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

willy9 (0) PRO, 14 jaar geleden

COMBI KLOK defect --laten reparen of vervangen +/- 500 €

Pivavar (45), 14 jaar geleden

Bedankt voor je reactie. Heb het nu eens wat langer in de gaten gehouden, het lijkt wel dat de accu-spanning een rol speelt. De auto wordt nu weer dagelijks 1,5-2,5 uur gebruikt en het klokje is bijna altijd helemaal zichtbaar. Pas als de auto 2 dagen of meer heeft stilgestaan, dan duurt het een minuut of 15 voordat ook het laatste digit helemaal zichtbaar is. Ik vind het eerst wel goed zo.

Hans4040 (295) PRO, 14 jaar geleden

"Ik vind het eerst wel goed zo."


wij ook...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.