Mercedes-Benz CL 500: lekspanning

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 113 960, Motorinhoud (cc): 5000, Vermogen (kw): 225

Hallo

Als ik de auto wegzet is na 3 dagen de accu leeg . Ik heb een lampje tussen de min pool en de min kabel gezet en toen 1 voor een de zekeringen getrokken om zo te kijken waar de verbruiker zit. Bij geen een zekering gaat het lampje helemaal uit echter bij F61 (radio,navigatie etctetc ) gaat deze wel minder fel branden. Ook ter controle de kabels van de dynamo losgemaakt maar zonder het gewenste resultaat. Ook de bedrading van de portieren aan beide zijde gerepareerd is vaak een probleem bij de CL maar ook dit zonder resultaat .Wie heeft er nog een idee ....................

tbekker

Geplaatst door tbekker (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz CL 420? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Abder-Ar (0), 6 jaar geleden

je kan het beter met een multimeter meten dan weet je wat je aan het doen bent, als de lekstroom weg valt als je de zekering uitrekt dan moet je echter in die kring zoeken, eventueel ook radio kabels controleren..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz CL 420 of stel zelf een nieuwe vraag.