Mercedes-Benz Sprinter: lekstroom sprinter

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.7 cdi

Hallo,

Mijn sprinter heeft een probleem met de verwarmingregeling. Na het uitschakelen van de motor blijft er een stroom lopen van ongeveer 1 ampere naar de regeling. Bij het losnemen van de zekering (nr 30) loopt er geen meetbare stroom meer vanaf de accu. Als de zekering geplaatst is loopt de accu in een aantal dagen leeg. Dan hoor je soms de klep van de temperatuursregeling onder de motorkap in- en uitschakelen. Als deze klep ingeschakeld is, loopt er een nog grotere stroom. Wie weet wat het probleem is van deze grote "lekstroom" naar de temperatuurregeling en hoe het probleem opgelost kan worden????


Mvg,

Gert de Ruiter

gcderuiter

Geplaatst door gcderuiter (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Sprinter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Bril (0) PRO, 17 jaar geleden

Dit probleem kan voor komen doordat het kachel bedienings paneel ingebrand is door een slecht contact achter het paneel
Dus paneel uit bouwen en controleren of deze een brandplekje of een vies geurtje afgeeft als dat het geval is zal deze vervangen moeten worden
M vr Gr Dirk

gcderuiter (0), 15 jaar geleden

Bedieningspaneel vervangen en opgelost.
Trouwens achter de clip zit een schroef die losgemaakt moet worden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Sprinter of stel zelf een nieuwe vraag.