Mercedes-Benz Sprinter: Tempomat inbouwen in Sprinter 313 cdi

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 313 CDi

Wie heeft ervaring met het inbouwen van tempomat in sprinter? Ik heb wel een schema maar ik brijp niet waar ik de bedrading aan moet sluiten. Ik heb een stokje gekregen met een stekker eraan maar deze past nergens in.
Het lijkt alsof ik zelf de bedrading moet verlengen en op de CDi comp aansluiten. Wie heeft ervaring mee?

Sido

Sido10864

Geplaatst door Sido10864 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Sprinter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Bril (0) PRO, 17 jaar geleden

Je sluit de bedrading aan op het cdi module
maar er kan soms een stekker zitten achter de zekeringkast ter hoogte van de stuur kolom een stekker met 6 plaatsen en 5 draden
maar na het inpluggen van de stekker moet je nog de juiste parameters in het cdi module schrijven
ik hoop dat je iets hebt aan deze info

axelsh (0), 17 jaar geleden

Werkt dit hetzelfde bij een C200cdi type W202? Ik krijg bij de locale mercedes dealer geen antwoord waar ik iets mee kan. Men zegt dat achteraf inbouwen niet mogelijk is en dat alleen een aftermarket systeem ingebouwd kan worden. Men zegt dat echter op een manier dat ik het niet helemaal vertrouw. Men lijkt het simpelweg niet te weten.

Wie kan mij op weg helpen?

Alvast bedankt,

Axel

Bril (0) PRO, 17 jaar geleden

mail mij een chassis nummer en als ik van de week of volgende week FF tijd heb kan ik kijken voor je of ik hier iets over kan vinden.Je mag ook het chassis nummer hier neer zetten maar ik weet niet of dat erg handig is .
M vr Gr Dirk

[quote=axelsh]Werkt dit hetzelfde bij een C200cdi type W202? Ik krijg bij de locale mercedes dealer geen antwoord waar ik iets mee kan. Men zegt dat achteraf inbouwen niet mogelijk is en dat alleen een aftermarket systeem ingebouwd kan worden. Men zegt dat echter op een manier dat ik het niet helemaal vertrouw. Men lijkt het simpelweg niet te weten.

Wie kan mij op weg helpen?

Alvast bedankt,

Axel[/quote]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Sprinter of stel zelf een nieuwe vraag.